Tyhjiksi käyneet purnukat 07/15

November 9, 2015

Jep, ihan sairaan noloa tajuta näin marraskuussa, että mullahan on edelleen kuvaamatta ja postaamatta jopa heinäkuulta asti näitä loppuneita kosmetiikkoja. Mutta koska on uusi viikko niin päätin tarttua itseäni niskasta kiinni. Töiden lomassa sain tuotteet kuvattua ja nyt sitten itseeni niin kovin tyytyväisenä näpyttelen asap myös tämän postauksen teidänkin luettavaksenne. Ja mikä parasta, nyt saan viimein heittää tämänkin läjän purkkeja roskikseen, eikä niitä tarvitse enää jemmailla vessan alakaapissa.

Elokuun loppuneet tuotteet tulikin käsiteltyä reissun aikana loppuneiden tuotteiden postauksissa, joita oli peräti kaksi kappaletta valtavan tuotemäärän takia. Eli onneksi pääsen tämän postauksen jälkeen ihan oikeasti hyppäämään niihin syksyn aikana loppuneisiin tuotteisiin.Estelle & Thild, Sparkling Citrus Bloom Body Lotion* oli tuoksultaan yksi ihanimpia kosteusvoiteita mitä minulla on ollut. Rasva kuitenkin kului todella nopeasti loppuun, koska ihoni on atooppinen ja tuntui, että tämä ei oikein riittänyt kosteuttamaan sitä kovinkaan pitkäksi aikaa. Iso plussa pumppupullosta. Jos sinulla ei ole mikään superkuiva iho niin silloin suosittelen lämpimästi testaamaan tätä tuotetta.

& Other Stories, Cleansing Wipes meikinpuhdistusliinat saivat hehkutukseni jo kesäkuun postauksessa. Seison edelleen sanojeni takana ja tässä tätä kirjoittaessani tajusin, että kävin kyllä Tukholmassa & Other Storiesilla, mutta en muistanut ostaa näitä lisää. Varmaankin hyvä tekosyy suunnata nettikauppaan?
Vita Liberata, Untinted Sel Tan Lotion* on kasvoille tarkoitettu itseruskettava. Olen maailman huonoin laittamaan itseruskettavaa kasvoihin, joten käytin tuon itseruskettavan käsivarsiin ja sääriini. Olen pistänyt merkille, että kasvoille tarkoitetuilla itseruskettavilla saa aina sen kaikista tasaisimman sävyn iholle. Vaikka tämä oli sävyltään light, oli pigmentti kohdillaan ja rusketuksen väri todella kaunis ja ihanan ruskea. Käyttäisin ehdottomasti toistekin.

Keune, Blend Shine kiiltoseerumi kapselit olivat todella käyttökelpoinen tuote. Kokonaisen kiiltoseerumi purkin sijaan saattoi napata minigrip pussiin pari kapselia matkaan mukaan ja yhden kapselin sisällöstä riitti seerumia pitkänkin tukan latvoihin/pituuksiin. Suosittelen lämpimästi.

 
Batiste, Dry Shampoo* on todella tehokkaasti puhdistava ja tuuheutta antava kuivashampoo. Isona miinuksena tulee kuitenkin liian voimakas tuoksu ja kylpyhuoneessa leijaileva pölypilvi tuotteen käytön jälkeen. En ostaisi tätä lisää.

Wella, Eimi Dry Me* kuivashampoo nousi yhdeksi suosikikseni niistä kaikista kuivashampoista, joita kuluneen kuuden vuoden aikana olen ehtinyt testaamaan. Miellyttävä koostumus kaikin puolin, tätä voisin ehdottomasti hankkia toistekin.Yves Rocher, Botanical Slimming Key* selluliittivoide oli jonkinlainen tiivistetty hoitokuuri ongelma-alueille. Mielestäni voide tasoitti hetkellisesti reiden pintaa, mutta eniten tuotteessa tykkäsin sen jännän raikkaasta tuoksusta.

Keune, Care Line Syväpyhdistava Shampoo tuoksuu ihanasti kurkulle ja tekee hiukset todella puhtaiksi ja ilmaviksi. Tämä shampoo on kuulunut jo vuosia osaksi kylppärimme tuotevalikoimaa.


Biotherm, Aquasource Nuit on ollut yksi lemppari yövoiteeni jo vuosien ajan. Taisin ostaa sitä ensimmäisen kerran heti silloin kun se tuli markkinoille. Tuotteen tuoksu on ihanan raikas ja geelimäinen koostumus ei ole liian raskas iholleni. Tarvitsen kasvojeni iholle paljon kosteutusta, mutta liian rasvainen voide aiheuttaa minulle helposti finnejä.

Nivea, Sensitive 3-IN-1 Micellar Cleansing Water* yllätti minut todella positiivisesti. Erittäin hyvin puhdistava ja ihoa rauhoittava misellivesi sopi kasvojeni iholle loistavasti. Uskon, että tätä tulee löytymään kaapistani toistekin.

*saatu blogin kautta
Löytyikö tästä postauksesta teille tuttuja tuotteita?

Mukavia päiviä kaikille! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

1 comment:

  1. […] Eimi, Dry Me kuivashampoo* on todella toimiva tuote. Hehkuttelin sen hyvyyttä jo heinäkuussakin loppuneiden tuotteiden postauksessa. Enkä ole mielipidettäni vielä muuttanut tästä […]

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.