COAT LOVE

December 27, 2015

En tiedä, että mikä niissä takeissa mua niin kovasti kiehtoo, mutta himotukseni erilaisia takkeja kohtaan tuntuu vain kasvavan. Tämä tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, sillä jokunen erilainen takki on täällä bloginkin puolella vilahtanut. Kaupoissa pysähdyn eniten ihailemaan juurikin takkeja ja keksin heti useamman asun, johon juuri se takki sopisi.

Alennusmyynnit eivät varmasti tule olemaan helppoa aikaa, koska silloin se takkihulluus vaan yltyy. Suurin syy on se, että takkeja saa samaan hintaan kuin vaikkapa paitoja. Ja jos minulta kysytään, että takki vai paita niin vastaus on aika varmasti, että takki.

Onneksi tiedän, että en ole ihan yksin tämän takkihulluuteni kanssa ja jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy muitakin takkeihin hurahtaneita niin ilmoittautukaa ihmeessä kommenttikenttään, heh!

Ja mitä tähän asuun tulee niin se on siitä erilainen, että yhdistin siihen kaksi takkia. Palelen todella herkästi ja siksi nahkatakkien käyttö jää itselläni aina todella vähäiselle. Syksyllä keksin, että voin jatkaa pidempään nahkatakin käyttöä, kun puen sen lämpimämmän takin alle korvaamaan vaikkapa neuletakin.
Mitäs tykkäätte tuplatakki yhdistelmästä?

Mukavaa sunnuntaita ihanat! ♥
 Kuvat: Erika / NUDE

Beanie / Zara

Sunnies / Gina Tricot

Coat / Gina Tricot

Bag / Marc by Marc Jacobs

Biker Jacket / s.Oliver Denim (collaboration)

Shirt / Reserved

Skirt / Zara

Shoes / ECCO (gifted)

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.