Coming soon

December 26, 2015

Mun oli tarkoitus esitellä teille tänään itselleni hankkima joululahja. Otin päivällä kuvia postausta varten, mutta ihan hetkessä tuntui kaikki valo ulkoa katoavan ja tuuli vaan yltyi, yllätys! Otin kuvat silti loppuun, mutta eipä olisi kannattanut - niin karseita ne loput kuvat olivat, että ei niitä voi julkaista.

Joten niinpä päätin vaan vinkata teille siitä, että mitä on tulossa, kunnes saan ne kuvat otettua loppuun. Istuin tänään tovin jos toisenkin tässä koneella ja kävin ne yllätyksenä löytyneet asukuvatkin läpi. Nyt voin luvata, että saan kuvat julkaistua vielä tämän vuoden puolella.

Tuntuu jotenkin oudolta, että tätä vuotta on niin hirveän vähän enää jäljellä. Samalla se tuntuu todella helpottavalta, sillä tämä vuosi on monellakin tapaa ollut aika raskas ja on ihana kääntää uudesta kalenterista puhtaat sivut vuodelle 2016.
Nyt jatkan Salkkarien katsomista. Tässä meinaan on käynyt niin, että muistin dvd hyllyssä olevan Salkkarien ekan kauden dvd boksin ja tein sen virheen, että laitoin ensimmäisen levyn pyörimään. Ja nyt en sitten pysty lopettamaan niiden jaksojen katsomista ollenkaan. Että tällaista tänne, nolife kuittaa!

Leppoisaa loppuviikkoa kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.