Paras ilta aikoihin

December 12, 2015

Tiiättekö sen tunteen, kun olet nauranut niin paljon, ettet enää tiedä, että onko lasissasi ollut sitä tilaamaasi pepsi maxia tai jotain kossukolaa?

Eilen vietin yhden hauskimman illan aikoihin Helsingin Bio Sculpture liikkeen työporukkani kanssa pikkujoulujen merkeissä. Ilta oli ehdottomasti sitä, mitä tällä hetkellä kaipasin kaiken kiireen unohtamiseksi.

Aloitin valmistautumisen iltaan käymällä Hiushuone Decorissa hiusten pesussa + föönäyksessä. Miksi en ole tajunnut tehdä näin koskaan ennen!?
Itsellä kun tulee aina niin kiire, että hiukset on föönätty vain puoliksi ja mitään muutakaan niille ei ehdi siinä tohinassa tekemään.
Tukka kuohkeana marssin työpaikalleni, jossa höpöttelimme asiakkaiden kanssa ja nautimme jouluherkkuja.Sitten oli tiedossa yllätysohjelmaa ja suuntasimme verhojen peittämistä ovista sisään. Jatkoimme iltaa salakapakan drinkkikoululla. Valitsin omaksi drinkikseni sen lempparieni lempparin - alkoholittoman mojiton. Hyvä tässä nyt lähteä kehumaan itseään, mutta tämä itse loihtimani mojito oli paras ikinä! Toki sain sen tekoon ammattimaista opetusta, mutta hei, onnistuin kuitenkin sheikkerinkin saamaan auki ihan itse.

Tähän kahdeksantoista henkeä vetävään Books & Antiques salakapakkaan on turha yrittää sisään ovea koputtelemalla. Ensin on suunnattava 100 Dogs baariin kysymään, onko Books & Antiquessa tilaa ja jos on, niin sinut saatetaan sinne.
Paikka oli aivan ihanasti sisustettu ja meillä oli ihan älyttömän hauskaa.

Drinkkien teon jälkeen suuntasimme porukalla syömään Tony's Deliin. Vaikka palvelun osalta ei kaikki mennyt ihan putkeen niin loistavan porukan ansiosta oli meillä sielläkin mahtava tunnelma.
Nauroimme vedet silmissä kaikkea mahdollista. Olen ollut osa tätä työtiimiä vasta puolen vuoden ajan, niin oli ihana päästä höpöttelemään näiden upeiden naisten kanssa kerrankin ajan kanssa, eikä vain töiden lomassa.

Saimme illan aikana vaikka mitä mahtavia meikkaamiseen liittyviä postausideoitakin. Toivottavasti saamme heti alkuvuodesta niitä toteutettua, niin saisin blogiin jotain ihan erilaista sisältöä.
Vatsa nauramisesta kipeänä suuntasin kympiksi kamppiin ja hyppäsin bussiin kohti kotia. Nyt syön tässä aamupalaa ja koitan keksiä, että mitä ihmettä laitan tänään päälle kun illalla on ystäväni 30-vuotis kemut Helsingissä. Mihinkään kauppoihin en ole ehtinyt, niin toivon todella, että kaapista löytyisi edes jotain juhlaan sopivaa vaatetta.

Ihanaa lauantaita tyypit! ♥

Ja jes, huomenna on kerrankin aikaa niin vihdoin olisi tulossa asukuviakin blogin puolelle.SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.