Joululahja itselleni

January 2, 2016

Mulla on ollut sellainen hassu tapa jo ikuisuuksia, että ostan yleensä aina joululahjan itsellenikin. Tällä kertaa hankin lahjani jo marraskuun puolella kun bongasin MACin pisteellä mitä ihanimman huulimeikki setin. Olen käyttänyt MACin huulipunia jo seitsemän vuoden ajan. Välillä meikkipussistani löytyi paljon muidenkin merkkien huulipunia, mutta tällä hetkellä on MAC ehdottomasti hallitsevassa asemassa. Tämän vuoden aikana olen myös tehnyt paluun huultenrajauskyninen maailmaan ja pakko myöntää, että MAC on lempparini niidenkin suhteen.

Tämä huulimeikki setti oli niin löytö, sillä hintaa sillä oli vain 38€. Normaalisti pelkkä huulipuna on sen 20€ paikkeilla. Ja onneksi ostin settini ajoissa, sillä Helsingin ja Turun MACin pisteiltä oli jokin aika sitten jo tämä setti myyty loppuun.

Huulikiiltoa en ole vielä testannut, mutta Creme Cup huulipuna sekä huultenrajauskynä Boldly Bare, ovat koukuttaneet minut täysin. Haastoin itseni syksyllä ostamaan ja käyttämään jotain muuta kuin sitä ainaista pinkkiä huulipunaa ja tämä sekä MACin Faux ovat saaneet hempeän pinkit huulipunat unohtumaan. En olisi uskonut onnistuvani tässä näin helposti, mutta joskus sitä näköjään pääsee yllättämään ihan itsensäkin.
Tavoitteenani muuten olisi, että tänä vuonna blogissa näkyisi aiempaa enemmän meikkijuttuja. Miltäs tällainen teistä kuulostaisi?

Entä ostiko kukaan muu joululahjaa itselleen?

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

4 comments:

 1. Et varmaan ylläty kun kuulet, että minulle sopii meikkijuttujen lisääntyminen :D Minä en erityisesti osta itselleni joululahjaa, kun niitä "lahjoja" itselle tulee muuten osteltua pitkin vuotta aivan liikaa....

  ReplyDelete
 2. Jos työttömyys ei olisi niin pahasti sotkenut lahjasuunnitelmiani tänä vuonna, niin varmasti olisin ostanut lahjan itselleni kuten olen tehnyt tähän mennessä joka vuosi. Siis kuka meidän tärkein ystävä on? Me itse! Mehän elämme itsemme kanssa koko vuoden, joten kyllähän sitä suhdetta tulee vaalia :) Näin mä tän jutun nään ja oon perustellut. Ja saa takuuvarmasti jokainen joulu jonkun lahjan jonka on todella halunnut! Onneaan ei tarvitse jättää muiden varaan.

  ReplyDelete
 3. Heh, oot kyllä ihan oikeassa - en ylläty, mutta kiva silti kuulla, että olet sitä mieltä! :)

  Nooo, tänä vuonna sitten koitat tehdä niin, että jätät hankinnat pitkin vuotta vähemmälle ja panostat sitten siihen omaan joululahjaan! ;)

  ReplyDelete
 4. Kävin lukaisemassa blogiasi ja oikein paljon tsemppiä työnhakuun sinulle Saana! <3
  Vuoden vaihtuminen tuo aina tullessaan kaikkea uutta! :)

  Olipa ihanasti sanottu toi, että kuka on meidän tärkein ystävä! <3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.