SALE GEM

January 19, 2016

Mähän jossain postauksessa taisin jo sivulauseessa tunnustaakin, että aikamoinen löytö alennusmyynneistä tuli heti joulun jälkeen tehtyä. Yllättäen bongauksen kohteena oli takki. Mutta antakaapas kun kerron, että millaisen väijymisen päätteeksi tämä takki päätyi kaappiini.

Ensinnäkin, olen etsinyt mustaa oversize mallista tekoturkistakkia jo useamman vuoden ajan, mutta sitä täydellistä ei vaan ole tullut vastaan - monia muita takkeja kyllä sitten senkin edestä. Marraskuussa bongasin Salon Hennesiltä mustan turretakin, ei siis tekoturkista, mutta sen malli näytti tosi kivalle. Hintaa takilla oli 70€, joten päätin odottaa aleja, koska akuuttia tarvetta takille ei itselläni ollut.

Alet alkoivat jo pari viikkoa ennen joulua ja kävin säännöllisesti kurkkaamassa, että joko takki on tullut aleen. Ei ollut, siellä se roikkui jouluun asti täydellä hinnalla. Sitten ennen uutta vuotta ajattelin, että käyn nyt vielä kerran katsomassa ja pum, takki löytyy alesta hintaan 20€!

Takki oli kyllä ihan täydellinen hankinta näihin kylmiin säihin, se on niin iso, että sen alle mahtuu useampikin paita päällekkäin. En voisi tyytyväisempi hankintaani olla. Välillä odottaminen todellakin kannattaa.
Mitäs ale bongailuja te olette tehneet?

Mukavaa tiistaita kaikille! ♥

Sunnies, ALDO

Lips, MAC

Shirt, Zara

Coat, H&M

Skirt, Zara

Shoes, Friis & Company

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

4 comments:

 1. Oi toi sun takkisi on ihan törkeen hieno!

  ReplyDelete
 2. Pakko myöntää että tuo oli oikein jo löytö!

  http://elamanikuvina.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Kiitos Heidi, oon niin samaa mieltä sun kanssa, hih! :) <3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.