Vuoden viimeisenä päivänä olen...

January 1, 2016

...Fiilistellyt kulunutta vuotta. Listannut mielessäni niin onnistumisen kuin epäonnistumisenkin hetkiä. Mutta kaikista eniten olen nauttinut. Nauttinut siitä, että elämä on tässä ja nyt ja sen kulkuun voi eniten vaikuttaa ihan vaan niillä omilla päätöksillään.

Siksi päätinkin tehdä jotain muuta kun vain istua kotona yöhousuissa niitä koukuttavia Saliksia katsellen. Jep, koukussa olen edelleen ja ekat neljäkymmentä jaksoa sisältänyt boksi tuli katsottua loppuun eilen. No tänään en tosiaan jäänyt niitä Saliksia katsomaan kun Tomi lähti töihin. Sen sijaan ostin bussilipun Turkuun ja lähdin treffeille ystäväni kanssa. Päiväni näytti tältä:


 Turkuun saavuttuani hain Robert's Coffeesta piparilatten. En ollut heidän piparilattea maistanut ennen ja ei olisi ehkä kannattanut maistaakaan. Starbucksia ei vaan näissä makulatteissa voita kukaan. / Suuntasimme lounaalle Fontanaan ja vuoden viimeisen päivän kunniaksi päätimme ottaa lasilliset kuohuvaa ja tehdä uudelle vuodelle yhteisen tavoitteen.<3 / Fontanan vitriinissä oli aivan supersuloisia leivoksia. En maistanut, mutta kuva niistä oli pakko saada.

Testailin tänään MACiltä hankkimaani uutta huulipunaa ja yhteinen sävel löytyi heti. / Innostuin kuvailemaan vähän enemmänkin niitä samoja laseja. / Bussissa oli aikaa napata selfieitä ja tämä on samalla vuoden 2015 viimeinen selfie.

Vietetään Tomin kanssa tätä vuodenvaihdetta ihan kahdestaan kotona ja olen niin onnellinen, että päädyimme tähän ratkaisuun. Kynttilät palaa, ihailen joulukuustamme edelleen, koti on siivottu ja eka satsi nakkeja ja perunasalaattia on syöty.
Kiitos teille tästä kuluneesta vuodesta ja oikein ihanaa uutta vuotta 2016 kaikille!

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.