Kuulokerakkautta

February 16, 2016

Käytän usein bussissa matkustaessani kuulokkeita. Mulla on sellaiset isot valkoiset kuulokkeet, koska oon aika huono käyttämään nappikuulokkeita. Viime viikolla bongasin kuitenkin Spaltin pressipäiviltä Happy Plugsin hienoimmat nappikuulokkeet ikinä!♥ Yhtään mua tuntevat tai blogiani enemmän lukeneet tietävät kyllä heti, että mikä sain mun rakkauden syttymään juuri näitä kuulokkeita kohtaan, heh!


Joo, eli marmorihullu täällä taas moi! Tätä innostusta on nyt kestänyt aika tarkalleen vuoden, koskakohan se alkaa laantumaan?

En ole jotenkaan koskaan tuntenut vetoa kaiuttimia kohtaan, mutta kun siinä on marmorin meininkiä havaittavissa niin kyllä, tämä tyttö on sitten innoissaan jopa kaiuttimestakin. Mutta oikeasti, olisihan se aika hieno sisustuselementti.


Että miten on, löytyykö sieltä ketään toista marmorihullua, joka sen kautta ymmärtäisi uskomattoman rakastumiseni näitäkin marmoriprintillä tuunattuja tuotteita kohtaan? Korostan tuota sanaa NÄITÄKIN, koska sen verran syvissä vesissä tunnun uivan tämän printin kanssa.

En jotenkaan tunnu kyllästyvän marmoriin yhtään ja se on jotenkin jo vähän pelottavaa. Oon kuitenkin usein sellainen, että innostun jostain ihan hulluna ja sitten hetken päästä vaan innostukseni lopahtaa ja pääsen asiasta yli. Mutta ei, niin ei ole nyt käynyt - päinvastoin.
Muistin juuri, että mullahan on tuolla jemmassa vielä sitä marmorikontaktimuovia.

Joten ehkä lähden tapetoimaan sen kanssa vaikka seiniä tai jotain.

Mukavaa viikkoa teille kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.