Morning with Bik Bok

February 28, 2016

Laaja bikinivalikoima, runsaasti denimiä ja 70-luvun meininkiä - niistä on Bik Bokin kevät ja kesä tänä vuonna tehty. No okei, olihan siellä vaikka ja mitä muutakin, mutta nämä kolme jäivät mieleeni päällimmäisinä. Niin ja eikä sovi unohtaa niitä ikuisia lemppareitani, meinaan aurinkolaseja, joista Bik Bokin SS16 -mallisto tarjoaa aika hyvän kattauksen.

Hapsulaukut pitävät pintansa tälläkin sesongilla. Samalla tajusin, että mulla ei muuten ole sellaista vieläkään. Monesti olen niitä kaupoissa katsellut, mutta koskaan en ole kassalle asti sellaisen kanssa uskaltautunut.

Mun tän kevään suurin tavoite on saada vaatekaappini parempaan järjestykseen, mutta silti en malta olla himoitsematta tästä mallistosta tuota ensimmäisen kuvan kehyksissä näkyvää nyöritettyä denim paitaa. Se näyttää jotenkin niin kivalle. Bik Bokin SS16 -mallistosta olen ehtinyt hankkimaan yhdet aurinkolasit, jotka löytyvät tästä postauksesta.

Tilaisuudessa oli aivan ihanan kesäinen tunnelma. Kun kävin näitä kuvia läpi niin kesän kaipuu vaan kasvoi. Nytkin paistaa aurinko ihanasti, mutta en ole vieläkään oikein päässyt kokonaan tästä kaksi viikkoa piinanneesta flunssasta eroon. Mutta taidan kyllä silti lähteä vähän tonne ulkoilemaan. Ei noin kaunista ilmaa saa hukata sisällä istumalla.
Aurinkoista sunnuntaita ihanat! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

  1. Voi apua, nyt tuli kyllä niin kova kesäkaipuu ettei hetkeen ole ollutkaan! <3 Muutama kuukausi vielä...

    ReplyDelete
  2. Ymmärrän niin sun fiiliksen, sillä tän postauksen tehtyäni vietin koko sunnuntain kesää ikävöiden! :D

    Mutta onneksi kohti kesää ja valoisampia päiviä tässä mennään kovaa vauhtia! :)

    Ihanaa uutta viikkoa sinulle Pinja! <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.