Pika-arvonta ripsien ensilaittoon

February 9, 2016

Kyllä, on aika käynnistää vuoden ensimmäinen arvonta. Sain tähän arvontaan ajatuksen juuri äsken. Aikataulu saattaa olla vähän turhankin pikainen, mutta katsotaan, että miten tässä käy.

Idea arvontaan lähti siitä, että mulle tuli ihan ekstempore tyhjä väli työpäivääni Helsingissä ja ajattelin, että näin ystävänpäivän♥ lähestyessä olisi kiva lahjoittaa tuo aika jollekin teistä.
Eli jos asustelet Helsingissä tai siellä suunnilla, eikä sinulla ole mitään tekemistä torstaina 11.2 klo 15.30 niin nyt kannattaa sitten olla kuulolla.

Arvottavaksi lähtee siis ripsien ensilaitto, jonka minä teen Helsingin työpaikallani, Bio Sculpture Helsinki liikkeessä. Liike sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Lönnrotinkatu 30. Niin ja perjantainahan on vanhojenpäiväkin, eli jos ripset on vielä perjantaiksi laittamatta niin nyt kannattaa tähän arvontaan osallistua.

Olen tehnyt ripsiä työkseni lähes seitsemän vuoden ajan. Joten pystyn lupaamaan, että tämä on sellainen juttu, jonka tekemisen todellakin hallitsen.

Jos ripsien ensilaitto kiinnostaa ja pääsisit tulemaan ripsien laittoon torstaina 11.2 klo 15.30 Helsingissä, niin tämä arvonta on juuri sinua varten. Tai jos tiedät että et itse pääsisi, mutta joku ystäväsi pystyisi tulemaan, niin infoa ihmeessä häntä tästä arvonnasta.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Mitään muuta sinun ei tarvitse tehdä.

Arvonta käynnistyy nyt ja aikaa osallistua on reilun vuorokauden verran. Arvonta päättyy huomenna, eli keskiviikkona, 10.2 klo 20.00. Suoritan arvonnan heti kahdeksalta ja otan yhteyttä voittajaan samantien. 

Palkintona on siis ripsien ensilaitto yhdelle onnekkaalle ja ripset laitetaan sinulle torstaina 11.2 klo 15.30 Helsingissä. Tää on siis todellinen pika-arvonta.

Toivottavasti löytyy joku, jolle tuo aika kävisi. Onnea arvontaan kaikille!♥

Kuvassa on NUDE -blogin ihanan Erikan ripset, jotka tein hänelle yhteistyön merkeissä. Haaveena hänellä oli mahdollisimman luonnolliset ripset ja lisää aiheesta voit lukaista tästä.

 
Kuva: Erika / NUDE


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

55 comments:

 1. Bettiina ValkealahtiFebruary 9, 2016 at 5:41 PM

  Olen mukana arvonnassa! :) olen jo vuoden ajan tässä pohtinut ripsien laittoa mutta hinnan vuoksi sitten jäänyt aina laittamatta. Olisi aivan täydellinen ajankohta :)

  ReplyDelete
 2. Ripset kyllä kelpaisi :)

  ReplyDelete
 3. Olisi ihanaa kokeilla ripsipidennyksiä, koska minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut ripsienpidennyksiä! :)

  ReplyDelete
 4. Täällä yksi innokas uusiin ripsiin :)

  ReplyDelete
 5. Ei ole totta, minulla on juuri torstaina vapaapäivä, olin jo varannut ajan ripsien laittoon mutta peruin sen koska en uskonut että kyseinen tekijä osaisi tehdä mieleiseni ripset ja ihailin suuresti Nude-blogiin tekemiäsi ripsiä! Tämä arvonta tuntuu ihan kohtalolta!

  ReplyDelete
 6. Mukana! Ihana idea, tässä olis mulle oiva rako kokeilla pidennyksiä! :)

  ReplyDelete
 7. salla vainionpääFebruary 9, 2016 at 6:15 PM

  Vapaapäivä ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen ja ripset kruunaisivat sen 😍

  ReplyDelete
 8. Nuo Erikan pidennykset on tosi nätin luonnolliset :) Mukana arvonnassa!

  ReplyDelete
 9. Mahti arvonta! Toivottavasti onnetar suosisi, kun torstai näyttää kalenterissa aivan tyhjältä ja ripset pitäisi saada kuosiin ;-)

  ReplyDelete
 10. Olen tähän asti kammoksunut sellaisia vähän huoltamatta jääneitä epäluonnollisen näköisiä harakanvarpaita (:D) joita välillä tulee vastaan, mutta nuo Nude-blogissa vilahtaneet ripset oli niin ihanan luonnollisen näköiset, että oli pakko tarttua tähän! Asun Tampereella, mutta olisin torstaina tulossa käymään Helsingissä, joten tää sopisi paremmin kuin hyvin :)

  ReplyDelete
 11. Hei! Osallistun arvontaan! :)

  ReplyDelete
 12. Osallistun, olisi hassua ja hauskaa päästä kokeilemaan. Lapsenvahtikin on jo sovittuna varoiksi.

  ReplyDelete
 13. Osallistun arvontaan! :)

  ReplyDelete
 14. Pakkohan ilman ripsiä jo lähes puoli vuotta rämpineen ripsiaddiktin on osallistua tähän kilpailuun! Nyt vaan kohtalo ripsijumalan käsiin ;)

  ReplyDelete
 15. Kokeillaan onnea... :) olenkin ihaillut Erikan ripsiä!

  ReplyDelete
 16. Mulla on joskus ollut ripset, mutta ei enään pitkään aikaan. Rahalle löytynyt aina joku pakollinen meno ettei ole pystynyt laittamaan. Olisipa kiva saada taas kunnon räpsyt :)

  ReplyDelete
 17. Osallistun arvontaan. Hihii :)

  ReplyDelete
 18. Oih kumpa osuisi onni kohdalle!

  ReplyDelete
 19. Kauniit ja luonnollisen näköiset pidennykset piristäisivät kovasti väsynyttä talvi ilmettä ;) mukana ollaan!

  ReplyDelete
 20. Mikä täydellinen arvonta ja vieläpä täydellinen ajankohta! ❤️

  ReplyDelete
 21. Olen mukana! Noi sun tekemät ripset on tosi hienot!

  ReplyDelete
 22. Uu kuinka siistiä! 😍

  ReplyDelete
 23. Oi oi oi! Torstaina just viikon ainoa vapaapäivä ja ripset ollu haaveena jo useamman kuukauden! :) Toivottavasti arpaonni suosisi ;D

  ReplyDelete
 24. Oih tää ois ihan mahtava, en ookaan koskaan ripsiä laittanut! :)

  ReplyDelete
 25. Olen ehdottomasti mukana, olen pitkään haaveillut ripsistä mutten ole koskaan uskaltanut laittaa niitä. Lauantaina on perhejuhla ja olisi mahtavaa saada uudet ripset.

  ReplyDelete
 26. Voi apua, jospa kerrankin onni potkaisisi!

  ReplyDelete
 27. Oi <3 Haluun nämä. Helsingissä asun ja torstai vapaa. Oon ripsistä haaveillut viimeiset 2 vuotta mutta opiskelubudjetti ei ole antanut periksi.

  ReplyDelete
 28. Ehdottomasti mukana! Olen miettinyt näiden hommaamista jo ikuisuuden mutta moni asia on askarruttanut ja ottaminen on jäänyt. Nyt pääsisi testaamaan ihan käytännössä, huippua!:)

  ReplyDelete
 29. Nude-blogi herätti kiinnostuksen, mutta arvon silti vielä ajan varaamista.

  ReplyDelete
 30. Kelpais eli mukana ollaan! Tää vaan osu, uppos ja kolahti :)

  ReplyDelete
 31. Osallistun arvontaan 😍

  ReplyDelete
 32. Mukana ollaan! :)

  ReplyDelete
 33. Vautsi, hyvä ajankohta ja ripsistä olen haaveillut! Osallistun!

  ReplyDelete
 34. Oi vitsin, ihailin noita Erika ripsiä ihan hirveästi, joten tää ois loistava mahollisuus saada samallaiset!

  ReplyDelete
 35. Mukana ehdottomasti! Pienen pojan väsynyt mamma kaipaisi nuutuneeseen ilmeeseen piristystä ja ripsien olen ajatellut olevan juuri se piristysruiske! Olen töissä ydinkeskustassa ja pääsen näppärästi irtoamaan ripsien laittoon. 😉

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.