Winter outfit

February 7, 2016

Niin siinä nyt on käynyt, että vuodenvaihteessa alesta bongaamani takki on muuttunut totaaliseksi jumitusvaatteeksi. Se vaan sopii kaiken kanssa. Lupaan kuitenkin, että näiden kuvien jälkeen on tulossa asukuvat yhden toisen takin kanssa, kunnes taas palaamme jumitustakkiin. Oisko kevät ja vaihtelevampi valikoima vaatekaapissa mitään!?

Kovat pakkaset ovat onneksi nyt pysytelleet poissa, mutta kun tämä asu kuvattiin niin pakkasta oli -14 astetta. Jäätävillä pakkasilla luotan kerrospukeutumiseen, mutta kerrosten on oltava rentoja.

Hehkuttamani Katri Niskasen leggarit ovat edelleen kovassa käytössä. Veikkaan, että ne jäävät vähemmälle käytölle vasta sitten, kun voi taas siirtyä rikottujen farkkujen käyttöön. Mutta nyt ollaan vasta helmikuussa niin eiköhän se kevät vielä tovin anna itseään odotuttaa, harmi, sillä tällä hetkellä musta tuntuu että pukeudun ainoastaan mustaan ja harmaaseen. Jotain tummanvihreää näyttää tässä asussa olevan mukana, mutta kevättä ja värejä odotan jo kovasti.
Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! ♥ Kuvat: Erika / NUDE

Sunnies, Bik Bok

Lips, NYX

Coat, H&M

Shirt, H&M

Dress, H&M

Skin Pants, Katri Niskanen (collaboration)

Shoes, Bianco (gifted)


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

11 comments:

 1. Toi takki on kyllä niin kiva, ettei haittaa, vaikka onkin näkynyt! :D Upeat kuvat taas kerran :)

  ReplyDelete
 2. Nättejä kuvia ja ihana takki! :)

  ReplyDelete
 3. Tuo takki on kyllä älyttämön mukavan näköinen <3 Ja niin ihanasti rouheean kokonaisuuteen tuo kontrastia hempeät huulet. Tykkään!!

  ReplyDelete
 4. Mullakin oli toi takki eilen päällä vaikka olin ajatellut et enempi syksyn ja kevätkelien takki. Lämmin oli kyllä, vaikken saakaan nappeja kiinni. Tää on kyllä ihana takki ja sopii kaiken kans <3

  ReplyDelete
 5. Haha, no hyvä juttu! :D

  Kiitos kovasti ihana! <3

  ReplyDelete
 6. No se siinä just koukuttaa, kun on niin mukava päällä! :)

  Kiitos kovasti, ihana kuulla! <3

  ReplyDelete
 7. Mun mielestä toi on ehdottomasti talvitakki kun on niin paksu ja lämmin. Mut saa nähdä vaikka käyttäisin sitä vielä kesälläkin kun oon niin kiintynyt siihen! :D
  Mutta onkohan meillä sittenkään ihan sama takki, tossa ei meinaan ole nappejakaan? :)

  ReplyDelete
 8. Hmm... Näyttää kyllä ihan samalta, mut en voi kyllä vannoa. Oikeestaanhan kyseessä on "napit", siis koukut ja vastakappaleet jotka on niin syvällä pörrön sisuksissa ettei niitä löydä :D

  ReplyDelete
 9. Aaaahhhei vitsi toi takki on oikeesti tosi kiva ! Itelläkin on sellasia vaatteita mitä käyttää aina vuoden ajan ihan puhki, varsinkin jos ne on just tollasia mukavia mitkä yhdistää melkeen minkä vaan kanssa :D yritin kattoa H&Mn nettisivuilta jos tota myytäis vielä, ei onnistanu :/ harmi. Mutta tosi kivoja kuvia, tykkään ton takin ja lumen kontrastista erityisesti! (Ja sun hiukset näyttää niin hyviltä!)

  ReplyDelete
 10. Kiitos ihanasta kommentistasi Kaisu! <3
  Oon oikea vaatehamsteri, mutta silti käy aina just niin, että jumittuu niihin tiettyihin vaatteisiin ja sitten käyttääkin ne tyyliin loppuun.
  Ihanaa että joku on samanlainen! :)
  Voi harmi ettei takkia löytynyt enää myynnistä, mutta toivottavasti bongaat jonkun toisen yhtä kivan jossain kohtaa! :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.