DIY MARBLE TABLE

March 1, 2016

Marmorihulluus osa triljoona.

Niin siinä nyt on käynyt, että marmorihulluus on saanut mut innostumaan sisustamisesta ihan uudella tavalla. Viime keväänä päällystimme Tomin kanssa liikkeeseeni yhden pienen kaapin marmorikuvioisella kontaktimuovilla ja siitä se ajatus sitten lähti, että sillähän voisi päällystää melkein mitä vaan...

Kesästä asti olen miettinyt, että parhaat päivänsä nähnyt keittiönpöytä saisi helposti uuden elämän ja freesimmän ilmeen marmorituunauksella. Vuoden alussa sain aikaiseksi raahautua Salon Kuismaan, josta aiemminkin olen marmorikontaktimuovia ostanut. Lähdin sieltä pois kassissani viisi metriä tuota ihanuutta.

Viikonloppuna olimme Tomin kanssa molemmat kotona ja viimein sain hänet ylipuhuttua pöydän päällystämiseen. Lopulta siinä kävi niin, että minä valmistin meille lattet ja Tomi hoiti pöydän päällystämisen itsekeen, koska olin kuulemma vain tiellä. Myönnettäköön, olin ehkä ministi parempi latten teossa, kuin sen pirun kontaktimuovin kanssa taistelussa.


Lopputulos oli kuitenkin täydellinen ja pöydän ääressä kelpaa nyt nauttia latte jos toinenkin. Voinkin lämpimästi suositella rupsahtaneen pöydän päivittämistä tällaisella marmorikontaktimuovilla. Ja toki näitä kontaktimuoveja löytyy paljon muitakin kuoseja/värejä. Marmorikontaktimuovia myydään ainakin Kuismalla metritavarana ja ellen väärin muista niin sen hinta on 4,95€/m.

En tietenkään tajunnut ottaa vanhasta pöydästä ensin kuvaa, mutta se oli sellainen kokonaan valkoinen, parhaat päivänsä nähnyt ilmestys.
Mitä tykkäätte pöydän uudesta ilmeestä?

Mukavaa maaliskuuta kaikille! ♥

Ja hei, käykäähän osallistumassa keväiseen Sephora & Oreo arvontaan tästä.
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

8 comments:

 1. Jes, ihana kuulla, että tykkäät! :)

  Kiitos Maria! <3

  ReplyDelete
 2. Hyvältä näyttää! Täällä ollaan oltu ihan samoissa puuhissa mm. meikkipöydän ja kenkälaatikoiden päällystämisessä :D Onko toi sun miten leveetä? Kun mun rullat on ollut jotain 40cm leveitä ehkä niin en oo halunnu mitään sen leveempää laittaa kun en tykkää jos siitä jää sauma jos ei oo tarpeeks leveetä :o

  ReplyDelete
 3. Hei tota kenkälaatikoiden päällystämistä oon kanssa miettinyt. Onko miten haastavaa? :D

  Nyt täytyy sanoa, että en ole tosta leveydestä varma, mut varmaan just 40cm tai 45cm. Oon tainnut jemmata mittanauhan töihin, kun en sitä nyt löytänyt, että oisin voinut mitata.

  Tähän pöytään meni kaksi palasta rinnakkain ja saumakohtaa on kyllä lähes mahdoton erottaa. Ei se noista kuvistakaan mitenkään hyppää silmille, vaikka itse tiedän, että missä kohtaa se on.

  Eli antaa palaa vaan, vaikka koko seinä täyteen! :D

  ReplyDelete
 4. Jee, ihana kuulla, kiitos kovasti! <3

  Ja pakko vielä lisätä, että mä jotenkin tykkään tästä pöydän uudesta ilmeestä joka päivä vaan enemmän! <3

  ReplyDelete
 5. Marianne / STAY FRESHMarch 3, 2016 at 2:54 AM

  Ei se ihan älyttömän haastavaa oo, vähän enemmän väkerrystä mutta ei paha :D Sitten jos laatikko on vaikka valkoinen ennestään niin saatoin vaan jättää ne kannen reunat päällystämättä eikä näytä ollenkaan huonolle niinkään!

  Okei varmaan jotain saman levyistä toikin on. Nojoo ei kyllä ainakaan kuvista nää! :D Täytyy ehkä suunnitella jotain vähän suurempaa siis...

  ReplyDelete
 6. En edes tajua, että miksi ihmeessä olen hereillä tähän aikaan, mutta jos tän vastauksen jälkeen koittais mennä nukkumaan! :D

  Hyvä vinkki, mä niin testaan tätä jos löydän himasta valkoisen kenkälaatikon! :D
  Seuraavaksi sit varmaan teippaan itselleni tästä kontaktimuovista jonkun näpsäkän tuubitopin tai jotain!? :D

  Loistavaa, jään odottelemaan, että mihin suurempaan projektiin päädyt! ;)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.