NEW ZEBRA KNIT

March 3, 2016

Tein tänä talvena todella vähän hankintoja alennusmyynneistä. Suurin syy tähän oli se, että mun pitäisi ihan tosissani käydä kaikki vaatekaapit läpi ja pistää viimein myyntiin nekin, joiden kohdalla olen nyt viimeisten kirppisten kohdalla ajatellut, että kyllä mä tätä vielä käytän. Fakta kun on se, että harvemmin näitä vaatteita sitten oikeasti tuleekaan käytettyä ja sitten ne vaan vievät turhaan tilaa kaapissa.

Yksi niistä harvoista alennusmyynti hankinnoistani tänä vuona olikin Zaran zebra neule, jota en voinut vastusta kuosin ja tuon kivan rennon poolokauluksen takia. Musta väri on ollut koko talven ajan hallitsevassa roolissa vaatetuksessani, niin tossa nyt onneksi oli ripaus valkoistakin.

Huomasin muuten tänään kauppakeskuksen läpi kävellessäni, että taas on alkanut uudet alet. Hennesin ikkunaa koristi isot -50% kyltit ja ilmoitus siitä, että Mid Season Sale on nyt käynnissä. Koska alennusmyyntien määrä tuntuu vain kasvavan, niin mietinkin siinä mainoksia katsoessani, että kannattaako enää mitään ostaa normaalilla hinnalla kun tyyliin viikon päästä sekin on alessa?

Viimeisen parin vuoden aikana varsinkin ketjuliikkeiden alennusmyyntien määrä on vain kasvanut. Silloin joskus aleja oli vain kaksi kertaa vuodessa ja silloin aina odotinkin niiden alkamista ihan innoissani. Tällä hetkellä mulla on jollain tasolla kadonnut into alennysmyynteihin, koska niitä on mielestäni liian usein.
Tuntuuko teistäkin, että alennusmyyntejä on ihana koko ajan?

Ja sitten tohon asuun, mitäs tykkäsitte paksun neuleen ja alushamemaisen mekon yhdistelmästä? 

Mukavaa ja rentouttavaa iltaa kaikille! ♥

 

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe


Lips, MAC

Coat, H&M

Zebra Knit, Zara

Dress, H&M

Shoes, Friis & CompanySEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

10 comments:

 1. Kauniit kuvat taas! Ja alennusmyyntejä kyllä todellakin on ihan koko ajan :D

  ReplyDelete
 2. Tosi nätti asu, ihanat noi sun hiukset :) Noita alennusmyyntejä on kyllä nykyään melkein liian usein ja harvoin niistä tulee mitään löydettyä :D

  ReplyDelete
 3. Toi kuvauspaikka toimii aina! Ihania kuvia <3

  ReplyDelete
 4. Alennusmyynnit on todellakin menettäneet merkitystään ja tietynlaista hohtoaan! Ennen se oli aina "se juttu" lähteä pari kertaa vuodessa niihin kunnon isoihin aleihin kiertelemään, mutta nekin on nykyään tavallaan hukkuneet kaiken jatkuvasti käynnissä olevan alehulinan keskelle.

  ReplyDelete
 5. Millon oot ostanut ton takin? Saattaiskohan vielä löytyä? :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos Maria, tykkäsin itsekin hirmuisesti näiden kuvien tunnelmasta! <3

  Jep, aina on joku alennusnurkkaus jossain! :D

  ReplyDelete
 7. Kiitos kovasti Sina! <3

  Toi on niin totta! Mun ei tule niistä aleista löytöjä tehtyä lähinnä siksikään, että en vaan jaksa enää edes innostua niitä rekkejä penkomaan. Tän Zebra neuleen bongasin, koska se oli heti siinä pöydällä laskostettuna kun Helsingin Zaran ovesta mennään sisään. :D

  ReplyDelete
 8. Totta, tää on aika takuuvarmasti toimiva sijainti. :)

  Kiitos lapsonen! <3

  ReplyDelete
 9. Juurikin näin! Ennen se oli just se juttu, jota oikein odotti ja nykyään vaan kiinnittää keskustassa liikkuessaan huomiota, että aijaa, taas on jotkut alet.

  Musta vaikkapa juhannuksesta alkavat alennusmyynnit alkoivat menettää hohtoaan jo siinä kohtaa, kun kaikki eivät aloittaneet aleja enää samaan aikaan vaan osa aloitti jo vaikkapa reilusti ennen juhannusta. Nykyään tuntuukin, että oikein kisataan siitä, että kuka aloittaa alet ekana ja lopputulos on se, että alennusmyynti on käynnissä ihan koko ajan. :(

  ReplyDelete
 10. Hei Pinja,

  Oon ostanut ton takin ihan viime vuoden lopussa. Silloin se oli alessa ja itse bongasin Salon Hennesin viimeisen yksilön.

  Johonkin viime kuun asukuvapostaukseen joku muistaakseni kommentoi, että oli etsinyt takkia Hennesin nettisivuilta, mutta sielläkään ei olisi ollut.

  Eli varmaan ainut mahis löytää tuota takkia on kysellä sen perään esimerkiksi facen kirppisryhmissä? :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.