Vähän erilaisempi takki

March 12, 2016

Blogissa vilahtelevat yleensä aina ne sellaiset kaupunkitakit, joiden kanssa en esimerkiksi lähtisi 7 km lenkille. Reipas kävely ja nilkkoihin asti ulottuva villakangastakki ei jotenkaan ole se käytännöllisin vaihtoehto. Mutta kun suuntaan ulkoilemaan niin silloin harvemmin on kameraa mukana, taikka muutenkaan sellaista asua, jonka nyt ihan ensimmäisenä haluan ikuistaa blogiini.

Siksi yksi takeistani ei olekaan päässyt vielä kertaakaan kuviin asti, vaikka käytössä se onkin ollut. Viime viikolla skarppasin sen verran kokonaisuuden kanssa, että sain napattua edes jonkun kuvan tästä sporttisemmasta takistani.

Tämä Helly Hansenin takki on varmasti takkivalikoimani laadukkain jäsen ja uskon vahvasti, että se tulee kestämään vuosia käytössäni. Ihanat pörrötakkini kun taas eivät välttämättä kestä käytössä kuin yhden talven verran ja sitten pinta meneekin jo epäsiistiksi. Tästä taas päästäänkin siihen, että oikeasti vaan kannattaisi aina panostaa laatuun, koska se maksaa itsensä takaisin.


Näihin keleihin tällainen kevytuntsikka on kyllä niin täydellinen. Nytkin ulkona paistaa aurinko niin ihanasti, että vielä ehtisi lähteä hetkeksi ulkoilemaan ennen pimeän tuloa. Sain kuitenkin viimein raahattua itseni tänään salille, joten nyt aion vaan relailla kotona. Tai no joo, toi relailla on ehkä vähän väärä sana, koska mun pitäisi aika monta juttua vielä tänään saada hoidettua. Eniten aikaa vievä on uusien kynsien teko, joka olisi fiksua aloittaa tyyliin nyt heti, mutta veikkaanpa että perus viime tipassa niitä taas teen.

Huomenna olisi edessä kahdet juhlat ja sitä ennen pitäisi saada tämä nainen edustuskuntoon. Onneksi mulla ei ole tässä koneen lähellä mitään peiliä, koska saattaisin luovuttaa koko juhlien suhteen jos nyt sinne peiliin kurkkaisin.
Että joo, tämmöstä kuuluu tänne. Mitäs suunnitelmia teillä on viikonloppuun?

Mukavaa lauantaita ja muistakaa ottaa rennosti! ♥

Niin ja muistuttaisin vielä tämän ja huomisen voimassa olevasta Katri Niskasen alennuskoodista, josta löydät tarkemmat infot maanantain postauksesta.Kuvat: Diina-Maria / DailyChic

Sunnies, ALDO

Jacket, Helly Hansen (gifted)

Sweater, Object (gifted)

Bag, Mulberry

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.