SPRING JACKETS: Trench coat

April 25, 2016

Tällä hetkellä odotan eniten juuri sitä, että tarkenisin ulkona trenssitakilla. Aamulla maa oli kuitenkin valkoinen ainakin täällä Salossa, jäätävää. Päivällä ilmestynyt aurinko kadotti onneksi lumet, mutta hyytävä tuuli ei kadonnut mihinkään. Salille kävellessäni kaipasin oikeasti untuvatakkia.

Vaikka oma kevättakki olisi vielä hankkimatta, niin ei tässä ainakaan mitään kiirettä tunnu sen hankkimiselle olevan. Ärsyttää, koska itse ainakin kaipaisin vaihtelua pukeutumiseeni.

Näiden kuvien ottamisesta on jo aikaa, mutta silti silloin oli keväisempää kuin vaikka tänään. Mikä tässä kevään tulossa nyt oikein mättää?

Mua oikeasti ärsyttää tää kylmyys niin paljon, että olen jotenkin ihan jäissä tämän kirjoittamisenkin kanssa. Ja muutenkin tää päivä on ollut sellainen todellinen maanantai. Oikein mikään ei ole onnistunut, paitsi yksi latte kokeilu, ja työpäivänkin aikataulut meni viime tipassa uusiksi. Mutta jos yrittää olla edes ministi positiivinen niin tästähän ei ole suunta kuin ylöspäin.

Viikonloppu oli onneksi viime hetken vastoinkäymisistä huolimatta huippu, niin fiilistelen sitä tämän illan ja käynnistän viikkoni kunnolla vasta huomenna. Ja postausta viikonlopun tapahtumista on ehdottomasti myös tulossa.
Blogiviikko käynnistetään nyt kuitenkin näillä keväisillä asukuvilla. Tykästyin tuohon lainassa olleeseen Lexingtonin trenssiin kovasti ja se näyttää näissä kuvissakin älyttömän kivalle. Beigen ja vaaleanpunaisen liitto on vaan niin ♥.

Näiden kuvien myötä toivotan kivaa uutta viikkoa teille kaikille! ♥


Kuvat: Anna-Maria / SECRET WARDROBE

Sunnies, Kate Spade (gifted)

Lips, MAC / saint germain

Dress, Katri Niskanen (loaned) 

Trench Coat, Lexington (loaned)

Watch, Huawei (loaned)

Shoes, Skopunkten


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

  1. Beige trenssi on kyllä niin kesä! Samoin kuin vaaleanpunaisen ja beigen liitto. Kivoja kuvia ja ihana tää sun kevättakkisarja! :)

    Terkuin Nora / http://dreamerachiever.com

    ReplyDelete
  2. Ihana kuulla, että olet tykännyt näistä postauksista, kiitos Nora! <3

    Ja vaaleanpunainen ja beige! <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.