Tällä viikolla blogissa stailataan kevättakeilla

April 12, 2016

Tänään päätin töiden jälkeen jättää auton parkkiin ja kävellä kuntosalille. Olen viimein saanut oloni kahden flunssan jäljiltä siihen moodiin, että pääsin starttamaan salilla käynnin eilen. Innostus iskikin niin rytinällä, että päätin suunnata salille tänäänkin. Sinne kävellessäni tunsin auringon lämmittävän ihanasti ja tajusin, että nyt tai ei koskaan on aika käydä viimeisetkin kuvat läpi ja omistaa tämä viikko kevättakeille.

Sain jo alkuvuodesta ajatuksen, että haluaisin päästä stailaamaan asuja erilaisten takkien kanssa ja samalla tarjota teille kurkistuksen siihen, että miltä kevät takkien osalta näyttää. Itse en ole vieläkään uskaltautunut siirtyä vuorettomasta villakangastakista siihen keväisempään trenssiin, mutta ei sitä tiedä jos vaikka tämä suuri siirto juuri tällä viikolla tapahtuu.

Ajatus takeista (miten yllättävää) jäi muhimaan päähäni, mutta hyvin nopeasti tajusin, että en voi mitenkään toteuttaa suunnitelmaani yksin. Kuvien otto ilman kuvaajaa ei onnistu, eikä asujen suunnittelukaan ihan itsekseen ole niin kivaa kuin yhdessä. Kerroin ajatuksestani Anna-Marialle ja kuten olin toivonutkin, innostui hän ideasta ja niinpä toteutimme operaation neljät asukuvat yhden päivän aikana. Se oli muuten todellakin aikamoinen suoritus, mutta sanoisin, että selvisimme kunnialla tästä operaatiosta. Ainakin meillä oli hauskaa ja erilaisten asujen luominen oli todella inspiroivaa. Anna-Marian kanssa on aina ihan mahtia päästä ottamaan asukuvia, koska tietää, että saa kivoja kuvia varmasti.♥
Tämä viikko tulee siis olemaan blogin puolella todella muotipainotteinen ja olenkin tästä enemmän kuin innoissani. 

Kivaa uutta viikkoa kaikille! ♥


Kuva: Anna-Maria / SECRET WARDROBE

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

  1. Tämä oli kyllä niin kiva projekti! Ihanaa, kun pyysit mukaan <3 <3

    ReplyDelete
  2. Niin oli, kiitos itsellesi kun innostuit ajatuksesta! <3

    Täytyy tuumia jatkoa tällaisille jutuille! :) <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.