ISO PÄÄTÖS

May 20, 2016

Tänä vuonna musta on tuntunut useampaankin otteeseen, että blogini on tullut tiensä päähän. Kirjoittaminen, jota yleensä rakastan, ei ole tuntunut sujuvan oikein mitenkään ja postauksienkin määrä on ollut vähäisin vuosiin. Pelkästään blogin avaaminenkin on tuntunut työläältä.

Miten ihmeessä tässä näin on käynyt? Sitä olen miettinyt vuoden alusta asti. Mietin joitakin hetkiä ihan tosissani, että lopetan. Inspiraatio oli jossain tavoittamattomissa, enkä tuntunut saavan siitä millään kiinni.

Toisaalta myös tunsin suurta luopumisen tuskaa kun sanoin muutamille ystävillenikin ääneen sen, että mitä jos vaan lopetan. Lopettamisen ääneen sanominen sai minut tajuamaan, että en mä ole sellainen ihminen, joka ensin näkee hirmuisesti vaivaa bloginsa eteen ja sitten vaan lopettaa.

Kadonneen motivaation ja inspiraation löysin lopulta päätöksesta, josta olen päivä päivältä onnellisempi: blogini on aika palata juurilleen.

Kyllä vaan, muutto on edessä ja takaisin juurikin sinne ensimmäiseen ja rakkaseen bloggerin blogikotiin, josta reilu vuosi sitten lähdin matkalle tänne Bellaan. Edessä on työntäyteiset kaksi viikkoa kun kasaan osaavien naisten kanssa blogilleni täysin uutta ulkoasua. Olen samaan aikaan innoissani ja kauhuissani. Niin paljon on mietittävää, vaikka isoimmat päätökset onkin jo tehty.
Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että aikataulu pitää ja 1.6 alkaen blogini löytyykin osoitteesta:

reettaekstrom.com

Siihen asti jatketaan normaalisti täällä. Tuon uuden osoitteen alta ei vielä löydy yhtään mitään, mutta kannattaa se silti napata talteen jo nyt. Yksi helppo tapa pysyä matkassa mukana on ottaa blogin fb-sivu seurantaan viimeistään nyt, koska sinne tulen jatkossakin päivittämään uudet postaukset.

Tässä kohtaa ujosti kysynkin, että seuraattehan mukanani uuteenkiin osoitteeseen? ♥

Jotenkin on tuntunut tosi vaikealta tehdä tätä postausta, koska päätös on itselle ollut niin iso. Mutta nyt kun sain näpyteltyä tämän tähän niin tuli jotenkin ihanan kepeä olo. Uuden osoitteen kertominen teki lähestyvän muuton samalla entistä todellisemmaksi, mutta vain hyvällä tavalla.

Tällaista tänne, mitäs teidän viikkoonne on kuulunut? Ja jos jotain isoja päätöksiä on siellä ruudun toisellakin puolella tehtävänä niin tärkeintä on, että kuuntelette itseänne niitä tehdessänne. ♥

 Kuva: Camilla Bloom

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

16 comments:

 1. Ehdottomasti seuraan mukanasi <3

  ReplyDelete
 2. Hyvä, että teet juuri niinkuin parhaalta tuntuu ja kiva, ettet lopeta kirjoittamista!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tsemppaavasta kommentista Maria! <3

   Delete
 3. Ehdottomasti seuraan sun blogia jatkossakin uudessa osoitteessa! Ihanaa ettet lopeta kirjoittamista ja innolla ootan nähdä, miltä uusi blogi näyttää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, ihanaa! <3

   Tiiätkö niin ootan mäkin ja jännittää aika hulluna, että miten kaikki loppupeleissä tulee sujumaan! :)

   Delete
 4. Mukana ollaan! Oot niiin rohkea :) <3 Tästä ei muutaku hyvää seuraa!!

  ReplyDelete
 5. Voi miten harmi menettää sut bloginaapurina! Kivaa, että kuitenkin jatkat bloggaamista, uuteen osoitteeseen seuraa hän. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä, oot ollut mitä mahtavin bloginaapuri! <3

   Ihana kuulla, että lähdet matkaan mukaan! <3

   Delete
 6. Eiköhän sinnekin tule seurattua, aivan varmasti :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
 7. Ehdottomasti seurailen sua sinnekin, kaikkea hyvää jatkoon Reetta <3 :)

  ReplyDelete
 8. Onnea uusiin tuuliin Reetta! Harmi kun lähdet, mutta kyllähän me tapahtumissa nähdään! 😌

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)

   Juu, kyllä me varmasti nähdään! :)

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.