Kesän bohoin lettikampaus

May 14, 2016

Jep, meikäläinen hurahti sitten ihan täysillä boho-tyylin hiuksiin. Ensimmäinen askel kohti jotain uutta tapahtui Glitterin pressissä, josta kerroin täällä. Sen jälkeen googlettelin satunnaisesti bohoja lettikampauksia, mutta en vaan heti keksinyt, että mitä varten sellaisen kävisin laittamassa.

Sitten noin kahden päivän varoitusajalla keksin, että haluan sellaisen Indiedaysin ja Blogiringin järjestämään Inspiration Blog Awards -gaalaan. Samalla sekunnilla tajusin, että en edes tunne ketää kampaajia Helsingistä ja että ajan saaminen tuolla varoitusajalla on mahdoton tehtävä. Pelastajikseni osuivat kuitenkin Erika ja Pin Up hair roomin Johanna. Supertaitava Johanna ehti loihtimaan minulle toiveideni mukaisen ja vielä vähän upeammankin lettikampauksen perjantaina lounastauollani, koska Erikan kampaamoajasta jäi sopivasti aikaa laittaa munkin tukka kuosiin. Vielä aamulla oli epävarmaa, että ehdinkö saada kampaukseni, mutta onneksi pakkasin varmuudeksi mukaan Glitterin tilaisuudesta saamani hiuskoristeet.

Johannan letitystaidot ovat kadehdittavan hyvät. Itse en osaa tehdä kuin sellaisen tavallisen letin ja en mikään lahjakkuus siinäkään ole. Kun näin lopputuloksen en ollut uskoa silmiäni, sillä näytti kuin hiusmääräni olisi juuri triplaantunut ja ne letit, ne oli niin hienoja. Hiuskorut antoivat vielä sellaisen viimeisen silauksen ja en olisi voinut olla tyytyväisempi lopputulokseen.

Nämä kampauksen kuvat on otettu vasta seuraavana päivänä sen laittamisesta. Letit ja hiuskorut kestivät siis hyvin nukkumisenkin. Pidin lettikampausta kaikkiaan neljä päivää, koska en raaskinut luopua siitä.
Tälläkin hetkellä mietin, että mikä olisi sopiva tilaisuus, jota varten voisin varata itselleni uuden ajan tätä rakkauskampausta varten. 

Sinä, joka olet menossa kesällä festareille, niin tän huolettomampaa festarilookkia ei olekaan.

Miten on, onko kampaus teidän mieleenne?

Kiitos vielä ihanimmasta boho kampauksesta ikinä Johannalle ja mukavaa viikonloppua teille ihanille! ♥




 Kuvat: Milla / MOON SHAPED LITTLE BOX

Kampaus saatu blogin kautta.




SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

9 comments:

 1. Huhhuh, ihan mieletön! Osaispa itekin tehdä... :D

  ReplyDelete
 2. Älä, omat taidot ei riitä edes mihinkään tonne päinkään! :D

  Kiitos Milka! <3

  ReplyDelete
 3. Tää kampaus on kyllä upea! :) Kauniina olit kyllä muutenkin tuona päivänä, vaatteiden värit ja kaikki kohdallaan tässä asussa. <3

  ReplyDelete
 4. […] Kesän bohoin lettikampaus -postauksessa jo näkynyt asu tulisi nyt tässä postauksessa vielä erikseen esittelyyn isomman kuvamäärän ja tietty asun tietojen kanssa. Tossa asussa kun oli useampikin sellainen juttu, jota ei vielä ole blogin puolella aiemmin näkynyt. […]

  ReplyDelete
 5. Voi miten ihanasti sanottu, kiitos Milla! <3

  Ja kiitos vielä näistä kuvista!! :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.