NESPRESSO LOVE

May 22, 2016Aika tarkalleen puolitoista vuotta sitten kotiimme saapui Nespresson kahvikone yhteistyön kautta. Sitä ennen join lattea tai muita kahvijuomia ainoastaan Starbucksissa ja Espresso Housessa. Koneen myötä lattekoukutukseni kasvoi ihan uusiin mittasuhteisiin ja nykyään tulee lähes päivittäin juotua kotona lattea. Salossa ei valitettavasti ole yhtäkään kahvilaa, josta saisin paremman latten mitä kotona pystyn tekemään.

Eri kahvikapselien lisäksi meiltä löytyy kotoa myös makusiirappeja, mutta ne ei jotenkaan niin ole mun juttu. Lattenkin teen kaikista mieluiten rasvattomaan maitoon. Viime kesänä tein mintulla tuunattua jäälattea ja varmasti tulen tekemään sitä tänäkin kesänä. Tänä keväänä innostuin saamani LoveBoxin myötä testaamaan vähän suklaisempaa lattea. Ja siitä tuli niin hyvää, että tein sitä useampana päivänä putkeen. Joten pakkohan sen ohje on jakaa teillekin.


Nappasin Lindtin Strawberry Intense suklaalevystä kaksi palaa ja pilkoin ne lasin pohjalle vielä vähän pienemmiksi paloiksi. Koneeseen laitoin Ciocattino kapselin ja sen jälkeen painoin kaksi kertaa putkeen koneesta Espresso nappia. Käytin samaa kapselia, koska ideana kahdessa painalluksessa oli vaan se, että saan enemmän kuumaa juomaa suklaan päälle. Sekoitin sulaneen suklaan lusikalla paremmin kahvin sekaan ja sen jälkeen laitoin lasiin kaksi kertaa pelkän kuuman maidon. Lasin korkeus riitti juuri ja juuri tähän sekoitukseen ja lopputulos oli niin herkkua. Latte maistui ihanan suklaiselle, vaikka ei siinä sitä suklaata niin hirveän paljon kuitenkaan ollut. Täydellinen juoma siis siinäkin kohtaa jos tekee vähän mieli jotain herkullista.

Mulla on sellainen vahva veikkaus mielessä, että tulen varmasti testaamaan tätä suklaalattea muidenkin suklaamakujen kanssa. Minttusuklaa kiinnostaisi ainakin ja joku daimsuklaa voisi muuten toimia myös. Mitä suklaata te testaisitte latten kanssa?
Mutta nyt siirryn kyllä telkkarin ääreen, koska jännittävä Suomen kultaottelu on alkamassa. Saa nähdän pystynkö jännitykseltäni ihan kokonaan matsia katsomaan, mutta yritän ainakin. 

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja herkullisia latte hetkiä, jos päädytte tätä reseptiä testaamaan! ♥

Muistathan, että 1.6 alkaen blogini löytyy osoitteesta:

reettaekstrom.com

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.