TBT: VINKKI TISSITOPPIEN KÄYTTÖÖN

June 16, 2016

Tänään on ollut ainakin oman mittarini mukaan kesän ensimmäinen päivä. Aloitin aamuni piilaritarkastuksella ja olikin sen verran mielenkiintoinen käynti, että aion tämän asian ottaa puheeksi ihan omassa postauksessa. Kotiin saavuttuani vaihdoin minishortsit jalkaan ja parkkeerasin itseni etupihalle aurinkoon ja joo, oli mulla toppikin, mutta ei kylläkään tissitoppia tällä kertaa.

Kesä tuo mukanaan topit, jotka ovat selästä niin alas asti auki, ettei niiden alle vaan voi laittaa rintsikoita. Tällaisia toppeja kutsun tissitopeiksi, koska niitä varten on täytynyt kehittää ihan omat niksit. Topit tulevat usein myös edestä todella alas, samoin kainaloiden kohdalta, niin rintsikat saattaisivat näkyä sivustakin. Kuumana kesäpäivänä hiostavat rintsikat on myös äärettömän ahdistava kokemus.


Olen testannut alusvaateosastoilla myytäviä nännin päälle laitettavia geelilappuja, mutta ainakaan itselläni ne eivät pysy paikoillaan ja monet muut ovat sanoneet samaa. En myöskään innostu mistään kukkasen mallisista nännitarroista, jotenkin too much. Sitten olen testannut ihan laastaria, josta voi leikata sopivan palasen, mutta sekään ei ole hyvä kun liimapintaa ei ole tasaisesti ja laastarin irroittaminen ei ole mikään niin kiva kokemus.

Sitten keksin suunnata apteekkiin. Käytin aikoinaan koripallomatseissa napakorun päällä sellaisia valkoisia sideharsolaastareita ja tuumin, että miksi ne eivät sopisi myös tissien teippaamiseen. Ja kyllä, nehän soveltuvat siihen ihan TÄYDELLISESTI, koska liimapintaa on reunoissa tasaisesti ja väri on hillitty valkoinen. Virallinen nimi näille laastareille on kiinnittyvä kirurginen sidos. Niitä myydään apteekeissa 10kpl paketeissa ja jotain 5€ paikkeilla taisi laatikon hinta olla. Kokoja on erilaisia, mutta itse olen tykästynyt noihin 6x7 cm kokoisiin laastareihin. Ne kun laittaa nännien päälle niin voit pukeutua ihan millaiseen tissitoppiin tahansa, okei, ei ehkä kannata laittaa läpikuultavaa, mutta vaikkapa paljettitoppien kanssa tämä niksi toimii täydellisesti.

Vaikka laskenkin kesän alkaneen vasta tänään niin ehdin testata tämän ideani takuuvarmaa toimivuutta torstaina ja huomenna olisikin luvassa asukuvat siltä illalta.

Miten on, lähteekö tämä vinkki kokeiluun? Entä mitä ratkaisuja te olette keksineet tissitoppien käyttöön?

Mahtia kesän  jatkoa kaikille! ♥

 

8 comments:

 1. Minua on siunattu sen verran isommilla tisseillä, että käytän mielellään rintsikoita näiden toppien alla. Muuten näyttäis aika järkyttävältä 😂 pienitissisille varmasti hyvä idis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä vinkki on joo suunnattu ehkä enemmän pienitissisille. :)

   Delete
 2. Täytyykin kokeilla kanssa :) kiitos hyvästä vinkistä
  http://kadrilautala.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva että tykkäsit postauksesta! :)

   Delete
 3. Vähänkö hyvä vinkki, vaikka tissitoppeja en itse käytäkään - mutta kaapissa roikkuu jokunenkin paita, joka vaatii alleen rintsikat (ahdistus!) tai aluspaidan (hiki!), joten ovat sitten käyttämättä. Tätä on pakko testata.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, loistavaa jos tää vinkki lähtee toteutukseen! :)

   Delete
 4. Ihan mahtava idea, voisin kokeilla mutta veikkaan etten viihdy ilman rintsikoita :D Mua nimittäin ahdistaa jos niitä ei ole ja sen vuoksi jätän sellaiset topit pois. Joskus turvaudun olkaimettomiin jos sellainen toppi on yllä, mutta onhan se inhaa kun ne sieltä saattaa paistaa jostain kulmasta:D Btw ihana tuo sinun bannerisi ♥_♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta ehkä säkin lähdet testaamaan tätä siinä kohtaa kun löydät niin ihanan topin, ettet voi elää ilman sitä, heh!? :D

   Kyllä mäkin olin kauan sitä mieltä että en voi olla ilman rintsikoita kuin kotona, mutta nykyään käytän tätä niksiä aika ahkerastikin. On muuten käytössä juurikin tossa bannerikuvassakin, heh! :D

   Kiitos kovasti ihana ja niin ihanaa että olet taas löytänyt tiesi tänne! <3

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.