RUISROCK: LACE AND DENIM

July 17, 2016

Koska tykkäsin tuosta Ruisrockin ekan päivän asustani aika paljon, niin haluan julkaista nämäkin kuvat joista en niin tykkää tuon taustan takia, mutta joissa asu näkyy selkeämmin kuin SUNSET-postauksessa. En ole mikään kovinkaan kokenut festareilla kävijä, joten asun kasaaminen tuotti enemmän tuskaa kuin minkään muun kokonaisuuden miettiminen vähään aikaan. Kotimme oli kuin jäätävä vaatemeri kun revin kaapista vaihtoehtoja sovitettavaksi. Lopulta keksin todella kivan kokonaisuuden, johon olisi kuulunut myös biker bootsit, mutta ne sitten tyylikkäästi unohdin vaihtaa Turkuun päästyäni.

Bootsit pääsivät onneksi käyttöön seuraavana päivänä ja ensimmäisen päivän kengiksi päätyi vähän vahingossa Supergan valkoiset tennarit, jotka onnistuin saamaan tossa ennen Ruissia todella puhtaiksi pesemällä ne koneessa. Nyt en taida ihan vielä pestä niitä uusiksi, sillä suuntaan tän kuun lopussa vielä toisillekin festareille. Täällä Salossa järjestetään ekan kerran ikinä Outfox festarit ja ensi viikon aikana tuleekin facen puolella ilmestymään kiva arvonta, jonka festarien kanssa yhteistyössä toteutan. Mutta ei siitä vielä sen enempää.

Alan pikkuhiljaa lämmetä festareille enemmän ja enemmän, sillä festarimuoti onkin jotenkin ihan parhautta. Nyt kun pääsin siihen sisään niin veikkaanpa että tulen toteuttamaan näitä lookkeja toistekin. Toki nyt koitan taas keksiä kaksi päivitettyä festarilookkia Outfoxiin, koska ne on varmasti mun tän kesän vikat festarit.

Mitä festarisuunnitelmia teillä on vielä tälle kesälle? Entä mikä on se teidän juttu festaripukeutumisen suhteen? 

Kivaa uutta viikkoa kaikille!♥

xx Reetta

 


Photos: Emilia / MUTSIS ON

Sunnies, Karl Lagerfeld

Lace Kimono, Kappahl Vintage Stories (gifted)

Top, Gina Tricot

Denim Shorts, Zara

Bag, Mulberry

Sneakers, Superga (gifted)

2 comments:

 1. Tuo neule on aivan ihana!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä on kyllä tullut paljon käytettyä tänän kesänä! :)

   Kiitps Maria! <3

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.