SUNSET

July 13, 2016

Tarkoitukseni oli julkaista tänään Ruisrockin ekana päivänä napatut asukuvat ja tavallaan julkaisenkin, mutta en niitä kuvia joista yksi näkyi jo eilisessä postauksessa. Oon nyt tullut siihen tulokseen, että joku niissä kuvissa mättää ja pahasti. Tai no mitä sitä kiertelemään, valitsin vaan ihan liian sekavan taustan asulleni, vaikka ajattelin sen toimivan kun asuni värit olivat niin neutraalit.

Sitten tajusin että se on se pirun nurmikko joka mua niissä eniten häiritsee, koska en jotenkaan vaan tykkää hirveästi vihreästä väristä asukuvissani. Tässä vuorokauden kriiseiltyäni olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että julkaisen ne asukuvat, mutta vielä en tiedä, että mustavalkoisena vai värillisenä.

Sitä pohtiessani heitänkin kehiin samaisena päivänä otetut kuvat, joissa auringonlasku tuo niin upean valon ja tunnelman kuviin että ei mitään järkeä.  Sain nämä kuvat ihanalta Emilialta, joka on muuten ihan huikean hyvä kuvaamaan!

Laitan asun tiedot sitten siihen viralliseen, ei niin kivoilla kuvilla olevaan, asukuvapostaukseen. Mutta sen verran sanon jo nyt, että vaikka unohdin asuun suunnittelemani kengät autoon niin silti tykkäsin tästä kesäisestä festariasusta kovasti.

Mitäs te tykkäätte näistä kuvista? Entä asusta? 

Ihanaa iltaa kaikille ja suunnatkaa edes jonain iltana ulos ihailemaan auringonlaskua!♥






Kuvat: Emilia / MUTSIS ON

12 comments:

 1. Ai että mitä kuvia, upeita! Asukin näyttää ihan täydelliseltä festari-lookilta :)

  ReplyDelete
 2. vau mitä kuvia Reetta! upea asu, niiin festarihenkinen<3

  ReplyDelete
 3. Nämä kuvat ainakin on ihanat!! :)

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia, vastavalo ja sä oot <3

  ReplyDelete
 5. Todella upeita kuvia ja toi sun valkoinen neule on aivan ihana <3
  jasmintuomi.blogspot.fi

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.