BLACK AND BABY PINK

October 2, 2016

Kestosuosikkini musta ei ole unohtunut mihinkään tänäkään syksynä. Yleensä sen rinnalle on noussut vahviten harmaan eri sävyt, mutta tänä vuonna silmäni ovat hakeutuneet baby pinkkiin ja persikkaiseen nudeen. Tällainen sävymaailma tuntuu kiehtovan tällä hetkellä jopa sitä harmaatakin enemmän. Viihdyin koko syyskuun Supergan metallinhohtoisissa tennareissa, koska paljailla nilkoilla tarkeni vielä mainosti. Ja noi tennarit nyt vaan sopii kaiken kanssa niin hyvin.

Tää asu on ollut päällä muutamankin kerran ja kuvat tuli otettua Helsingissä ihanan Iinan kanssa. Oltiin yhdessä pressitilaisuudessa ja sen jälkeen käytiin kuvailemassa. Ensin aikaa oli jotenkin hirveän paljon, mutta sitten tulikin niin kiire, että jouduin juoksemaan junaan. Keksittiin tää kuvauspaikka rautatieasemalta ja vitsi että tykkään tästä taustasta. Eiköhän me mennä Iinan kanssa kuvailemaan tonne toistekin. 

Mutta yks juttu tässä kokonaisuudessa mättää ja ne on mun hiukset. Näiden kuvien jälkeen päätin, että asialle on tehtävä jotain ja varasin ajan kampaajalle. Snäpin ja Insta storiesin seuraajat ovatkin jo ehtineet nähdä mun supervaalean uuden tukan. Se on nyt niin tasaisen vaalea, että siihen pystyy laittamaan millaisen color maskin tahansa. Pieniä suunnitelmia olen jo tehnyt, mutta nyt täytyy taittaa sitä vielä vähän kylmemmäksi että saan toteutettua miettimäni kampauksen The Blog Awards Finlandeihin. Sen enempää en vielä paljastakaan, mutta musta tuntuu, että kerrankin saan rakennettua kivan lookin. Yleensä kun on joku isompi juttu tiedossa niin en kykene luomaan mitään järkevää, mutta jospa nyt vihdoin olisi sen aika.

Niin ja sitä piti vielä huudella, että huomasitteko tuon uuden bannerin? Mitäs tykkäätte? Kaipasin lokakuun myötä vähän syksyisempää ilmettä blogiini ja niinpä Mari muokkasi mulle ihan täydellisen sävyisen uuden bannerin. Kiitos!❤︎

Mulla olis teille jotenkin superpaljon asiaa, mutta meen nyt jatkamaan kirppisjuttujen hinnoittelua ja palailen taas pian blogin pariin.

Ihanaa lokakuuta kaikille!

 


Sunnies, ALDO

Lips, MAC

Watch, Cluse (gifted)

Coat, Zara

Bomber Jacket, Pull & Bear

Shirt, Zara

Jeans, H&M

Bag, Lipault (gifted)

Faux Fur Pompom, Zara

Shoes, Superga

4 comments:

  1. Aivan ihanan värinen takki, upea asukokonaisuus! :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Jee, ihanaa että tykkäät, kiitos Ansku! <3

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.