FLUFFY + DETAILS

November 29, 2016

Jotain pehmeää ja lämpöistä, se on mun tän hetken ykkösjuttu kun mietin mitä pukisin päälleni. Asussa on oltava edes jonkun vaatteen tai asusteen osalta nämä ominaisuudet, koska muuten mua paleltaa koko päivän. Tän aamun -10 astetta sai haukkomaan henkeä. Viime viikon sateiden jälkeen se tuntui aivan liian kylmälle, mutta onneksi tutut ja turvalliset Uggit ovat löytäneet varastosta tiensä takaisin käyttöön. Sen lämpimämpiä kenkiä ei vaan ole olemassa. 

Ja kyllähän ne pehmoiset tekoturkistakit ovat myös olleet kovassa käytössä. Ne voittavat villakangastakin ja ohuen toppatakinkin lämpöisyydellään. Ja parasta on se, että ne ei oikeesti nyppäänny. Toki niistä sitä karvaa vähän irtoilee, mutta muuten pysyvät kyllä todella hyvässä kunnossa moniin muihin takkeihin verrattuna. Oon säiden kylmetessä kyllä yks karvapallo koko muija.

Tähän karvapallo aiheeseen sopien ajattelin heittää ilmoille details henkiset asukuvat, jotka tuli otettua tämän kuun alussa. Nudeen taittava huulipuna, pehmoinen takki ja kaunis rannekoru. Mitäpä muuta asu enää kaipaakaan. 

Ihanaa marraskuun vikaa päivää kaikille!❤︎

XX Reetta

Kuvat: Tomi

Lips, MAC

Fluffy Coat, Tiger of Sweden (loaned)

Bracelet, DYRBERG/KERN (loaned)

5 comments:

 1. Turkki <3 t,Jani-75

  ReplyDelete
 2. Kaunis karvapallo ja upea on takkikin! ;)
  -10 kuulostaa jo ihan laittoman kylmältä. Pelkästään sisällä joutuu villasukissa ja neuleissa hiihtelemään, joten en astuisi ulos koko talvena, ellei olisi pakko. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Karvapallo kiittää! :D <3
   Siis en kestä, ens yöksikin lupaa taas kunnolla pakkasta ja joudun lähtee himasta jo ennen kuutta, apua, jäädyn!!! :D

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.