ALL BLACK EVERYTHING

December 16, 2016

Mustaa, mustaa ja mustaa. Siinä on aika tarkalleen tän hetken lemppariasujen värikoodi. Vuodesta toiseen tunnen oloni kaikista turvallisimmaksi juuri mustissa vaatteissa. Jos en oikein tiedä, että mitä pukisin päälleni niin valitsen mustaa. Mustassa on vaan se jokin juttu, että sen kanssa on vaikeaa epäonnistua. Musta on aina tyylikäs. 

Viime viikolla kaivoin taas käyttöön mustan oversize takkini, jonka aika tarkalleen vuosi sitten bongasin Hennesin alennusmyynneistä. Kahdenkympin takki on ollut yksi eniten koskaan käyttämäni vaate ja toisen turvavaate statuksen täyttää ehdottomasti Katri Niskasen skin pantsit. Olen käyttänyt niitä niin paljon, että ne käväisivät jo äidillä pienessä paikkauksessa. Piti kyllä käydä ostamassa uudet, mutta en ole työkiireiltä ehtinyt poikkeamaan Katrin liikkeessä Helsingissä ollessani. Mun missio onkin että ehtisin vielä ennen joulua hakemaan uudet skin pantsit. 

Nyt olisi vielä muutama päivä rutistettavana ennen viikon joululomaa. Eilen töissä tunnelma oli jo niin levoton, että odotan innolla mitä tulevat päivät tuovat tulleessaan. Illan sisältö kun oli konvehdit ja Honey G. Eipä mulla muuta.

Ihanaa perjantaita tyypit!❤︎

XX ReettaKuvat: Natalie Vilen / NATALIE VILEN 

Sunnies, ALDO

Lips, MAC

Coat, H&M

Shirt, COS

Bag, Mulberry

Skin Pants, Katri Niskanen (gifted) 

Shoes, ECCO (gifted)

4 comments:

 1. Oon sun kanssa kyllä ihan samaa mieltä siitä, että musta ei vaan petä koskaan! Hyvältä näyttää tääkin asu, ihan erityisesti tykkään noista eri materiaalien yhdistelmästä ♥︎

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pinja! <3
   Mä kanssa tykkäsin tässä asussa noiden erilaisten materiaalien yhdistelmästä. :)

   Delete
 2. Ihana takki! Ja toi on kyllä totta, musta ei petä koskaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riikka! <3
   Ja jep, mustassa on vaan sitä jotain! :D
   Taidan pukeutua mustaan huomennakin! :D

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.