KAUNIITA KUVIA JA KAHVILASUOSITUS

February 18, 2017


Okei, ihan ekana on pakko tunnustaa, että mä en oikein ole päässyt sisään näihin raakaruokageimeihin. Suurin syy on varmastikin se, että olen aika allerginen pähkinälle ja mantelille isoissa määrissä ja käsittelemättömänä aika pienikin määrä riittä tekemään olon tukalaksi. Mutta yhdestä asiasta olen vahvasti samaa mieltä muiden kanssa: raakakakut on ihan älyttömän kauniita.

Olen taas selaillut kameran muistikorttia ja bongasin sieltä kuvat, joiden olemassaolosta mulla ei ollut mitään muistikuvaa. Olen kuullut monilta hyvää tästä kahvilasta ja sen verran mitä siellä itse pystyin näitä kaunottaria maistelemaan, niin pakko sanoa että hyvää oli.  Tilan kauniit ykstyiskohdat kiinnittivät huomioni täysin ja leveät ikkunalaudat, niitä mä niin rakastan. 

Kuvat on otettu kahvilassa nimeltä Cafe Kokko ja se löytyy Helsingistä osoitteesta Keskuskatu 5.
Onko tämä kahvila monelle teistä ennestään tuttu? 

EDIT: Kiitos kommenteista. Googlettelin kahvilaa vielä tarkemmin mitä tein ennen postauksen tekoa ja Cafe Kokko on valitettavasti sulkenut ovensa vuodenvaihteessa. En hoksannut sitä koska somekanavat toimivat edelleen aktiivisina. Facesta myös bongasin, että ehkä kahvila tekee vielä paluun, joten kannattaa ottaa heidät seurantaan varmuudeksi. :) 
 
Ja näitä kuvia on sitten aika paljon, koska en vaan pysty valitsemaan vain muutamaa kivaa. Kiinnittäkää muuten huomiota myös noihin ihaniin astioihin. Meiltä löytyy kotoa nykyään juurikin noita laseja, joista Chai Tea Cafe Kokossa tarjoiltiin. Ihastuin niihin laseihin niin täysin, että myin kaikki vanhat lasit kirppiksellä ja hankin laseja Lagerhausin nettikaupasta. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!❤︎

XX ReettaCafe Kokko
Keskuskatu 5, Helsinki

6 comments:

 1. Kokko on suljettu pysyvästi netin mukaan. :( En tiedä milloin ja miksi, mut aika harmi. Kuulemma kiva paikka :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näköjään joo. :(
   Googlettelin kyllä ennen postauksen tekoa, mutta normisti tuli kaikki tiedot niin ei tullut mieleenkään että olisi suljettu.
   Face antaa kuitenkin toivoa, että ehkä jotain uutta olisi suunnitteilla. :)

   Delete
 2. Cafe Kokko oli kyllä ihana! Ja vitsi mitä kuvia nämä! Harmillisesti Kokko taitaa kyllä olla suljettu nykyään.. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, kurja juttu! :(

   Mutta onneksi on nämä kuvat, voi edes fiilistellä! <3

   Delete
 3. No ompa kyllä kauniita kuvia!! Ja ihania noi astiat :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.