ALL BLACK AND A HINT OF METAL DETAILS

August 6, 2017

Olen ollut koko kesän älyttömän aktiivinen somen kanssa jos vertaa aiempien vuosien kesiin. Se suurin aktiivisuus on vaan vaihtunut tuonne Instagramin puolelle. Insta storyn tultua osaksi Instagramia huomasin koukuttuneeni Instaan entistä enemmän. Arvontoja ja yhteistöitä onkin riittänyt mukavasti sillä puolella ja olen pohtinut myös paljon sitä, että sulkisin blogini kokonaan. Pitkän pohdinnan jälkeen olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, etten ole valmis irroittamaan otettani ihan kokonaan blogista. Mutta jos haluaa seurata mua vähän aktiivisemman kanavan kautta niin silloin kannattaa ottaa seurantaan ehdottomasti se Instagram @reetta_e.

Isoin syy miksi en halua luopua blogistani täysin on isot kuvat ja juurikin asukuvat. Joten siksi aloin tätä postausta naputtelemaan. On meinaan olemassa yksi niin upea mekko, josta halusin vinkata teillekin. Mekko, joka tietenkin on aina niin upean Katri Niskasen mallistosta. Tätä mekkoa on tulossa syksyllä myyntiin todella rajallinen mallisto. Eli jos nyt näiden kuvien myötä innostut tästä mekosta niin kannattaa olla yhteydessä Katri Niskasen liikkeeseen. 

Lainasin tätä juhliin kesän alussa ja ainakin itselläni sen hankinta on todella vakavassa harkinnassa. Mekko on tyylikäs, trendikäs ja kuitenkin käytännöllinen. Se joustaa ja mielestäni sitä pystyy käyttämään todella monissa tilanteissa, kunhan vain alle pukee erilaisia ydistelmiä. Mekko toimii täydellisesti myös ikisuosikkini Skin Pantsien kanssa. Ison plussan annan myös siitä, että mekon voi pestä pesukoneessa. Ja mikäpä muukaan asuste sopisi paremmin mekon kanssa kuin Katri Niskasen suunnittelema viinipullo. Enjoy!
Kuvat: Liisa / ELIZAVETA

Biker Jacket, Lainattu Liisalta

Sunnies, ALDO

Dress, KATRI NISKANEN (loaned)

Silver Clutch, & OTHER STORIES 

Shoes, H&M

Ihanaa elokuun jatkoa kaikille!❤︎

XX Reetta

6 comments:

 1. On kyllä upea mekko ja ansaitsi kyllä oman blogi-kirjoituksensa tuo! :)

  ReplyDelete
 2. Oi toi viinipullo on niin magee!! Ja mekko tietty kans ;D laitan sun instan seurantaan :)!

  ReplyDelete
 3. Upea ja virkistävän erilainen mekko! Näyttää hyvältä sun päällä :) Koko asu on kaikessa mustuudessaan kiva! Kaunis on myös tuo Katrin suunnittelema viinipullo.

  ReplyDelete
 4. Ai hitsi tää on kyllä niin upea mekko! 😍

  ReplyDelete
 5. En ihmettele! Mekko on upea ja sopii sulle ihan pirun hyvin! ;)

  Voisitko sä antaa sitä insta-näppäryyttä vähän tännekin. Jotenkin ei vaan mikään kuva tunnu istuvan, niin jätän julkaisematta kaikki :D

  ReplyDelete
 6. Näyttääpä hyvältä tuo asukokonaisuus ja nämä kuvat!

  ReplyDelete

»
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.