THE COAT YOU WILL FALL IN LOVE WITH

September 7, 2017

Oon tällä viikolla kiinnittänyt huomiota siihen, että illat alkaa jo olemaan tosi pimeitä. Tässäkö tää kesä taas oli? Näköjään kyllä ja tuntuu että taas kerran se meni ihan luvattoman nopeasti. Blogiani ja Instagramiani seuraavat tietävät kuitenkin, että mielestäni kylmenevissäkin säissä on jotain positiivista. Nimittäin takit. Takit ovat heikkouteni edelleen ja jo elokuun alussa bongasin takin, josta olen jo parisen vuotta ehtinyt haaveilemaan. 

Tässä kohtaa sanonkin hello vaaleanpunainen tekoturkistakki ja varoitan, että takki saattaa aiheuttaa vakavaa ostohimoa. Instan puolella takki onkin jo vilahdellut ja olen saanut siitä paljon kyselyjä directinkin puolella aina Ruotsista asti. Omani onnistuin bongaamaan Hennesin nettikaupasta. Takki on osa H&M Trend mallistoa ja tätä mallistoa on tosi harvoissa liikkeissä myynnissä. Varmiten mallistoa bongaa Helsingin Aleksanterinkadun Hennesiltä. Mutta laajin valikoima on ehdottomasti nettikaupassa.

Tilasin takkeja kaksi, koska en ollut varma koosta. En ole vielä ehtinyt palauttamaan toista, joten jos olet kiinnostunut takista niin laita mulle asap viestiä Instan directiin niin voidaan sopia kaupoista. :) 

Näiden kuvien myötä haluankin toivottaa teille kaikille oikein suloista viikonloppua!❤︎


 Kuvat: Erika Naakka / NUDE

Fluffy Coat, H&M TREND (loaned)

Sunnies, GINA TRICOT

Top, KATRI NISKANEN

Skin Pants, KATRI NISKANEN (gifted)

Shoes, ECCO (gifted)

10 comments:

 1. Suloinen takki. Hyviä syyspäiviä sinulle.

  ReplyDelete
 2. Voi että, miten ihana ja pehmoisen näköinen! Sopii sulle tosi hyvin! Kaunis asu muutenkin :)

  ReplyDelete
 3. Vau, mikä pinkki ♥ Ja kerrassaan mainion näköinen kuvauspaikka. Omaa visuaalista silmääni hivelee tuollaiset "karut" tehdasmaiset rakennukset ja niiden arkkitehtuuri.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kanssa tykkään hirveästi tollasista karuista kuvauspaikoista. :)
   Kiitos kommentistasi! <3

   Delete
 4. Onpa magee takki!!<3 ihana väriläiskä syksyyn!!

  ReplyDelete
 5. Aivan mieletön takki! Vitsi jos tuollaisen saisi vielä tumman sinisenä, vaikka olisi toi pinkki myös kiva. Muistuttaa ihan muumilaakson taikurin hatusta syntyviä pilviä :D

  Ihana blogi sulla, löysin tänne vasta äskettäin. :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.